Vad ger BrilliantCARE er för garantier?

BrilliantCARE är representerad i Sverige och har många återförsäljare i Sverige. Våra återförsäljare och center har fått rätt utbildning på respektive behandling så rätt applicering har skett vid behandlingstillfället och att de/vi kan stå för garanti åtagande. Garanti kan för många kunder vara en diffus information, vissa fabrikat säger garanti fast det bara menar ett värdebevis på själva appliceringen. Produkten Brilliant Rubin Protection, Brilliant Ceramic Protection och Brilliant Kristall Protection har en riktig garanti. Det finns många olika fabrikat som uppger att de lämnar garanti fast det i själva fallet är endast ett bevis att ni har lämnat bilen för behandling, var alltid noga vad garantien gäller för när ni lämnar bilen hos våra återförsäljare eller något annat fabrikat.

  • 6 års garanti på lackkonservering Brilliant Rubin Protection
  • 6 års garanti på lackkonservering Brilliant Ceramic Protection
  • 6 års servicegaranti på lackskydd Brilliant Kristall Protection

BrilliantCARE innehåller ingen silikon, teflon eller vax. Smutsen lossnar mycket enklare vid tvätt, använd alltid rätt tvättmedel när ni tvättar själv. Ni är alltid välkommen på en demotvätt oberoende av behandling för ett förmånligt pris. Att BrilliantCARE tål alla typer av kemikalier så att man alltid kan tvätta bilen ren från inbrända dubb eller svavelutsläpp från industrin.

 

 

Garantiåtagande

Alla tre grundbehandlingar har i stort sätt samma garanti förutom hållbarheten. Att de klarar 100% UV skydd samt skyddar mot trädsav och fågelspill bara man tvättar rent bilen inom 1 dygn är klart. 100% iga UV skyddet är befinligt tills det är dags för uppgradering när det gäller Brilliant Protective 1K. När en kund har haft sitt fordon i sex år gör vi en sista kontroll för en eventuell uppgradering i samråd med dig som kund och gör en bedömning om behovet finns. Finns behov lämnas ett reducerat prisförslag, så i själva verket kan du som kund räkna med att bilen som applicerats med Brilliant Ceramic Protection har inget behov för uppgrardering under bilens långa livslängd om ni inte har repat denna. Det enda ni behöver tänka på att ni tvättar med rätt kemikalier för den smuts ni har sittande på bilen samt att ni gör en demonstartions tvätt där ni får information om hur man tvättar bilen utan att repa den. Se information under Info Ny Bil som ligger under rubriken om BrilliantCARE.