Brilliant Care  Motorcykel

Att köpa en motorcyckel är en dyr investering och att bibehålla sin motorcykels färg och glans gör ägandet mycket roligare. Att skydda denna investering gör ägandet tryggad under många år framöver. Vårt Brilliant Care Motorcykel produktsortiment har helt utvecklats för att skydda alla typer av motorcyklar för de allra tuffaste förhållanden - enkelt med rengöring och underhåll som gör ägandet mycket mindre tidskrävande.

Om denna behandling inte applicerats när er motorcyckel var ny är detta lätt att åtgärda. Yttre skador som orsakats av stenskott, UV-strålar, föroreningar, surt regn och fågelspill kan lätt återställas och hållas i schack. Detta sortiment erbjuder även rengöring och skydd för läder och tyg. Vårt skydd för visir gör det lättare hålla era glasytor rena.

Vårt sortiment av skyddsprodukter ger hög glans och speciella poler-och rengöringsprodukter erbjuder första klassens skydd för alla typer av motorcycklar och skotrar. Brilliant Care erbjuder året-om-skydd för utsatta delar och ser till att dessa utsatta ytor är kvar i ursprungligt skick, utan behov av intensiv tvättning och vaxning, enkelt att använda vår Brilliant Högglansschampo vid tvätt för att hålla er motorcykel blank och i fint skick.