Läderbehandling

Leather conditioner bibehåller originalutseendet på bilens läderinteriör. Behandla ert läder och håll det mjukt och ni förhindrar lädret/skinnet från att torka och spricka.

Man kan inte konservera läder/skinn så som bilens lack eller tyg eftersom det är ett material som andas. Lädret/skinnet har öppna porer där smuts kan fastna även om man har behandlat lädret/skinnet. Lether conditioner mjukgör samt är vattenavisande och har en doft som är neutral.

Ny läderklädsel

Nya fordon med inredning med skinn är behandlade från fabrik, det som är viktigt för dig som köper ny bil med läderklädda säten är att hålla dem i rent och snyggt skick. Detta gör ni enklast med att använda våran Leather conditioner som gör skinnet mjuk och smidigt. Vid rengöring av läder och skinn så använd våran Läder & Vinylcleaner. Kontinuerligt underhåll precis som skinnsoffan i vardagsrummet ger dig en fantastisk glädje att äga en bil med skinnklädsel.

Beg. läderklädsel

Ni som har köpt en begangnad bil med läderklädsel och vill snygga upp denna kan vi säkert hjälpa till genom en riktig tvätt och återfettning av lädret för ert fordon. Har lädret torkat ut och börjat spricka rekommenderar vi er att kontakta en riktig lädermakare eller sadelmakare för bästa resultat. Vissa av våra centrar har specialiserat sig på skinn så kontakta dem på er ort. Se - sök Center.