Vad ger BrilliantCARE er för garantier?

BrilliantCARE produktsortiment finns representerat i ett antal länder med många generalagenter och återförsäljare världen över. Varje generalagent som är etablerad i ett land har flertalet återförsäljare/center som har fått utbildning för att hantera garantiärende för våra produkter. Våra återförsäljare och center har fått rätt utbildning på respektive behandling så rätt applicering har skett vid behandlingstillfället och att de/vi kan stå för våra garantiers åtagande. Garanti kan för många kunder vara en diffus information, vissa fabrikat säger garanti fast det bara menar ett värdebevis på själva appliceringen. Produkterna Brilliant CERAMIC Protection och Brilliant RUBIN Protection lackskydd har en riktig garanti, vilket innebär att ni registreras i vårt garantisystem där ni själva kan logga in.
Var alltid noga vad garantien gäller för när ni lämnar bilen hos våra återförsäljare eller något annat fabrikat.

  • 6 års garanti på Brilliant RUBIN Protection utan uppgraderingar. 
  • 6 års garanti på Brilliant CERAMIC Protection utan uppgradering.
  • 6 års servicegaranti på Brilliant KRISTALL Protection. 

Våra Behandlingar innehåller varken Silikon, Teflon eller Vax. Smutsen lossnar då mycket enklare vid tvätt. Använd alltid rätt tvättmedel när ni tvättar själv. Ni är alltid välkomna på en demotvätt oberoende av behandling för ett förmånligt pris. Att våra behandlingar tål 20 % saltsyra är en enorm styrka, så att man alltid kan tvätta bilen ren från inbrända dubb eller svavelutsläpp från industrier.

Våra produkt Brilliant KRISTALL Protection är ett lackskydd som har samma skydd som Brilliant CERAMIC Protection men inte samma hållbarhet. Det menas att denna produkt har behov av uppgradering var 12:e - 18:e månad, detta kallar vi servicegaranti.

Garanti åtagande

Alla tre grundbehandlingar har i stort sätt samma garanti förutom hållbarheten. Alla har 100% UV-skydd samt skyddar mot trädsav och fågelspill bara man tvättar rent bilen inom 1 dygn. Det 100 procentiga UV-skyddet är befintligt tills det är dags för uppgradering när det gäller BrilliantCARE KRISTALL Protection. Brilliant CERAMIC Protection och Brilliant RUBIN Protection har också 100% UV-skydd i 6 år utan årliga uppgraderingar. I själva verket kan du som kund räkna med att bilen som appliceras med BrilliantCARE lackkonservering inte behöver uppgradera bilen igen på sex år. Det enda ni behöver tänka på är att ni kommer på den årliga tvätten som vi kallar till. En annan sak som är viktig för att bilen skall hållas i sitt fina skick är att man alltid följer vårat tvättråd om och när man tvättar sin bil. Tvättrådet finns på vår hemsida under fliken konsument.