BrilliantCARE

BrilliantCARE det självklara valet av lackkonservering!

BrilliantCARE har utökat garantin som komplement vid nybilsbehandling.

Vissa biltillverkare och återförsäljare har i sin service instruktion till köparen av ny bil att inte applicera lackkonservering, under perioden av fordonets lackgaranti. De säger att skador beroende av lackkonservering inte ingår i garantin.

Detta skapar oro och förvirring bland BrilliantCARE´s kunder för deras planer att skydda sin nyinköpta bil med BrilliantCARE lackkonservering och även andra skyddsprodukter i BrilliantCARE´s sortiment.

BrilliantCARE´s koncept som idag bedrivs med  återförsäljare i de Europeska länderna under eget namn - i Sverige upp till 100 BrilliantCARE återförsäljare som är bilvårdare i stort sett. BrilliantCARE har med mer än 10 års erfarenhet behandlat nya och begagnade bilar till fordons industrin utan klagomål från biltillverkarna, de har inte kunnat påvisa eller bekräfta negativ effekt på nya bilars garanti.

Det är vår uppfattning att BrilliantCARE lackkonservering av nya bilar ger det bästa mervärde för dig som bilägare. Toyota, Opel, Huyndai har insett fördelarna med keramisk lackbehandling och har europeiskt samarbete med tillverkare som producera keramiska lackbehandlingar som förpackas i deras egna förpackningar sedan 2-4 år tillbaka, flertalet producenter inom fordons industri har arbetar med att gå i samma linje som de tidigare biltillverkarna över hela världen, men denna utveckling inte aktiverats för svenska marknaden än.

Det är också värt att notera att BrilliantCARE lackkonservering inte innehåller ämnen som Silicon eller Teflon vilka kan försvåra arbetet med lackskadereperationer. Lackkonserveringen är utvecklad för dagens moderna lacker och därav keramisk.

 

Detta innebär att både biltillverkare och återförsäljare kan känna en fortsatt trygghet att rekommendera och leverera framtida bilköpare alla fördelarna med BrilliantCARE lackkonservering och andra kvalitetsprodukter som tillverkas av BrilliantCARE.

Sverige, Oktober 2013

Brilliantcare Sverige AB