Microduk Waffelduk blå

Microduk Waffelduk blå

Effektiv microfiberduk för effektiv avtorkning av er bil, ersätter ert sämskskinn. den har storlek 60x 80cm som enkelt får er bil torr.

Microduk Jumbo Blå

Microduk Jumbo Blå

Effektiv microfiberduk för effektiv avtorkning av er bil, ersätter ert sämskskinn. den har storlek 90 x 60cm som enkelt får er bil torr. Klarar 3 - 5 bilar så för er som har mer än en bil att tvätta passar denna fantatiska duk.

 

 

Microduk Limegrön

Microduk Limegrön

Effektiv microfiberduk för rengöring med endast vatten, kan även användas med rengöringsmedel. Kan tvättas i 90 grader. Produkten kan variera i färg från grön, orange och limegrön beroende vad de skall användas till.

Limegrön är bäst till bilvård som t ex avtorkning av vax, eller lackkonservering, st 40 x 60cm.

 

 

Microduk Orange

Microduk Orange

Effektiv microfiberduk för rengöring med endast vatten, kan även användas med rengöringsmedel. Kan tvättas i 90 grader. 

 

 

 

Microduk Glas

Microduk Glas

Effektiv microfiberduk för rengöring med endast vatten, kan även användas med rengöringsmedel. Kan tvättas i 90 grader. Denna duk är speciellt utvaltd till fönstertvätt i fordon där det är viktigt att få rutan ren från fett och nikotin.

 

 

Micro Alpacha Känslig lack

Micro Alpacha Känslig lack

Microfiber Alpaca Fleece är enomt mjuk microduk som passar till extremt känsliga lacker

Microduk  40x40

Microduk 40x40

Effektiv microfiberduk för rengöring, kan även användas med rengörings medel. Kan tvättas i 90 grader. En standard duk för all typ av rengöring som passar både till bilen, båten, motocyckeln och ert hem. 40 x 40cm.