Högglansshampo

Högglansshampo

Koncentrerat shampo som ger fantastisk avrinning och ser till att er bil alltid ser ut att vara nyvaxad. Har du inte testat vårt högglansshampo innan det är dax att prova denna fantastiska produkt som är så effektiv på smuts. Mycket lätt att skölja av och det blir nästan inget vatten kvar att torka av. Vid behov torka med Hydroblade bilskarapa eller Juboduk/sämskskinn.

Denna produkt är godkänd av kemikaliesvepet

Tvättsvamp wåfflad

Tvättsvamp wåfflad

Grå profilerad svamp i XL ormat och har extrem uppsugningsförmåga, detta gör det lätt att tvätta. Hållbarhet 1 år om man tvättar sin bil 2 gånger per månad.

Läderbalsam

Läderbalsam

Presta leather conditioner är en väldoftande läderlotion som mjukgör och ger ert läder en fin smidighet. Se till att skinnet är rent innan behandling

Vit appliceringspad

Vit appliceringspad

Cutton Aplicerings pad

Microduk  40x40

Microduk 40x40

Effektiv microfiberduk för rengöring, kan även användas med rengörings medel. Kan tvättas i 90 grader. En standard duk för all typ av rengöring som passar både till bilen, båten, motocyckeln och ert hem. 40 x 40cm.

 

 

BrilliantCARE Keramiskt Motorcykel kit

BrilliantCARE Keramiskt Motorcykel kit

BrilliantCARE Keramiskt Motorcykel kit

Det perfekta "kitet" som gör att du kan behandla din motorcykel med ett keramiskt lackskydd.

Innehåller: Pre-wipe, Keramiskt lackskydd, appliceringspad, Microduk, impregnering, läderbalsam, Högglansschampo och en wåffelsvamp.

Instruktion medföljer.