Kampanjhink

Kampanjhink

Kampanjhink med sommar eller vintertvätt, fälgrent, högglansschampo, svamp, waffelduk och BrilliantCare hink. Detta kit erbjuder vi er för 399:- och värdet av dessa produkter vid enskilt köp är 475:-. Nedan i rullisten väljer ni sommar eller vinter tvätt till er hink.

Waffelduken är en fantastik torkduk, du som har använt sämskskinn kommer att bli förbluffad över effekten av hur enkelt ni torkar er bil i fortsättningen.

Hydroblade Bilskrapa

Hydroblade Bilskrapa

Bilskrapa med äkta silikongummi. En av marknaden mest effektiva skrapor att torka bilen utan att vara aggressiv mot lackytan. 

Trigger Canyon Jumbo Blå

Trigger Canyon Jumbo Blå

Canyon Jumbo Blå är en pump med en kraftigare pumpenhet, passar till de flesta kemikalierna.

New Repellent and Conserver 0,300ml

New Repellent and Conserver 0,300ml

New Repellent and Conserver 0,300ml är en fantastisk produkt för att få den bästa  avrinningen på er bil, används som en underhålls produkt för er bahandlade bil men fungerar även på obehandlade. Enkel att använda som Conserver, spraya på de yter som skall behandlas samt i en ren fuktad svamp och arbeta igenom produkten med svampen och torka av med vår waffelduk. För bättre hållbarhet, låt produkten torka 2-3 timmar för bästa effekt. klara 50-100 tvättar eller 5-6 månader. Shamponera med vårt högglansschampo. Kan appliceras på alla typer av behandlingar utan att den försämras utan tvärtom ni får mer glädje av er behandling.

Solution Wipes

Solution Wipes

Solution Wipes. En fantastisk mångsidig tvättservett. Gör att man lätt kan hålla händer rena utan tvål o vatten. Kan även användas som fläckborttagare. Luktar gott och är skonsan mot huden.