Högglansshampo

Högglansshampo

Koncentrerat shampo som ger fantastisk avrinning och ser till att er bil alltid ser ut att vara nyvaxad. Har du inte testat vårt högglansshampo innan det är dax att prova denna fantastiska produkt som är så effektiv på smuts. Mycket lätt att skölja av och det blir nästan inget vatten kvar att torka av. Vid behov torka med Hydroblade bilskarapa eller Juboduk/sämskskinn.

Denna produkt är godkänd av kemikaliesvepet

Brilliant Care Sommartvätt

Brilliant Care Sommartvätt

NY FÖRBÄTTRAD FORMULA, Passar lika bra till bil, husbil, husvagn som båten. Har blivit mycket effektivare som tvättmedel för sommarhalvåret, löser insekter, sot och vägsmuts effektivare. Applicera denna produkt, låt verka ca 2-3 minuter före avspolning. Schamponera sedan bilen med Högglans schampo. Produkten levereras i brukslösning.

1 Lit levereras med spraypump, 5L Dunk

Denna produkt är godkänd i kemikaliesvepet

BrilliantCARE Vintertvätt

BrilliantCARE Vintertvätt

Avfettning för bortagning av Salt, tjära och smuts som kommer ifrån våra vinterväger. Bör ni använda när vägverket börja salta våra vägar. Produkten är baserad av lösningsmedel som lösa asfalt och salt snabbt och effektivt på er bil, Lägg vintertvätt på ert fordon i koncentrat, låt verka ca 5-10 minuter för att sedan spolas av med högtryck för bästa resultat innan shamponering.

1 Lit levereras med spraypump 5L Dunk

Denna produkt är godkänd i kemikaliesvepet

 

BrilliantCARE Soft Protection

BrilliantCARE Soft Protection

BrilliantCARE Soft Protection

Repellent 0,5l

Repellent 0,5l

Repellent evftervårdstvätt används i första han till våra rubin behandlingar men fungerar även på den ordinarie BC behandlingen.När bilen är avfettad och klar schamponerad med högglansschampo så skölj av bilen sen duscha ca 8-10ggr i svampen och svampa över bilen en gång till sen skölj av. Skinna bilen sen äör den klar för leverans.

Super Shine

Super Shine

Brilliantcare Supershine ett keramiskt spray coating fungerar både på blöt och torrt fordon.